Γύρος εργοστασίων

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. Εργοστάσιο
Κίνα Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. εργοστάσιο Αυτό έξυπνα γυαλιά είναι ένα πρόγραμμα ODM. Αναπτύσσεται για έναν από τους πελάτες μας που εργάζονται στην ιατρική περιοχή. Αυτά τα γυαλιά στοχεύουν να βοηθήσουν εκείνους τους ανθρώπους με το υποφυσιολογικό όραμα ή με την ασθένεια ματιών όπως maculopathy για να δουν τον κόσμο σαφέστερο και να έχουν μια καλύτερη ζωή.
Κίνα Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. εργοστάσιο Είναι κατάλληλο για έναν από τους πελάτες μας. Τα τηλεοπτικά γυαλιά είναι κυρίως για την τρισδιάστατη προσοχή ταινιών. Είναι ενσωματωμένα αρρενωπά 5,1, υποστήριξη Wifi και Bluetooth, επανακαταλογηστέα λι-μπαταρία 2000mAh, μπορεί να διαρκέσει 3,5 ώρες. Ελαφρύ σχέδιο, ελαφρύς και φορητός. Σας αφήστε να απολαύσετε μια γιορτή οράματος οποτεδήποτε οπουδήποτε.
Κίνα Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. εργοστάσιο Αυτά τα γυαλιά προσαρμόζονται επίσης για έναν από τους εθνικούς πελάτες. Είναι το s κυρίως για την οφθαλμολογία, την πρόληψη και τη θεραπεία της μυωπίας, του hyperopia, του αστιγματισμού, του amblyopia και άλλων διαθλαστικών λαθών που προκαλούνται από τη χαμηλές οπτική οξύτητα και την τύφλωση, για να επιτύχουν μη-χειρουργικό, μη-βελονισμός, μη καταπατητικός τρόπος να αποκατασταθεί το φυσικό όραμα. Συγχρόνως, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διδασκαλία του AR. Θα φέρει στους χρήστες μια μεγάλη εμπειρία
Όραμα που εκπαιδεύει τα έξυπνα γυαλιά τρισδιάστατα τηλεοπτικά γυαλιά Όραμα που εκπαιδεύει τα έξυπνα γυαλιά

Παίρνω Τοποθετημένη κεφάλι επίδειξη & τρισδιάστατα έξυπνα τηλεοπτικά γυαλιά Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας