Αρχική Σελίδα

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

     Σαν ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας, πιστεύουμε ότι στο κοντινό μέλλον, τα έξυπνα γυαλιά θα χρησιμοποιηθούν από σχεδόν καθένα. Είναι η έννοια που σε όλη την πιθανή κουκούλα θα αντικαταστήσει το smartphone στο εγγύς μέλλον. Θα είναι μια τεράστια αγορά. Αλλά πώς να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες αγοράς; Πώς να βρεί έναν φτηνό αλλά άριστο φορέα παροχής υπηρεσιών ODM & cOem; Η Co. τεχνολογίας νοημοσύνης Anpo Shenzhen, ΕΠΕ (καλούμενο ENMESI, το εμπορικό σήμα του) θα είναι η καλύτερη επιλογή σας.

 

   Η Co. τεχνολογίας νοημοσύνης Anpo Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.


    ENMESI είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής ODM & cOem, που ειδικεύεται στις προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς τοποθετημένης της κεφάλι επίδειξης, των προστατευτικών διόπτρων FPV, των γυαλιών AR/VR, των τηλεοπτικών γυαλιών 2D/3D, των γυαλιών κατάρτισης οράματος, της μονοφθαλμικής και διοφθαλμικής μικροϋπολογιστής-επίδειξης κ.λπ. από την καθιέρωση στο έτος 2014.


    Με την ισχυρή και επαγγελματική Ε&Α η ομάδα, που οδηγείται από μια ιδιαίτερα καρυκευμένη Ομάδα Διοίκησης με την πλούσια εμπειρία, βασισμένη στην προηγμένες επιστήμη και την τεχνολογία, και κρατά στο μόνος-κίνητρο και η καινοτομία, ENMESI έγινε ενός καινοτομίας από πρωτοπόρου στην αγορά για την έξυπνη πηγή λύσεων γυαλιών.

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 

  Από την καθιέρωσή του, ENMESI έχει εμμείνει πάντα στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, ακεραιότητα πρώτα». Με την επαγγελματική τεχνολογία Ε&Α, την εξασφάλιση ποιότητας και την πρώτης τάξεως υπηρεσία, η επιχείρηση της επιχείρησης έχει διαδώσει σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την καλή φήμη από τους περισσότερους από τους πελάτες.

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

        Η Co. τεχνολογίας νοημοσύνης Anpo Shenzhen, ΕΠΕ χτίστηκε το 2014 σε Shenzhen Κίνα, μια νέα αλλά δονούμενη αναπτυγμένη γρήγορα διεθνής πόλη. Συγχρόνως, «ENMESI» καταχωρήθηκε δεδομένου ότι το εμπορικό σήμα μας, και facotry μας (Co., ΕΠΕ τεχνολογίας Dongguan Zhiyingshixun) ήταν επίσης ενσωματωμένο Dongguan, το οποίο καλύπτει περισσότερα από 1.000 τετραγωνικά μέτρα.

        Τα τηλεοπτικά γυαλιά πρώτης γενιάς βγήκαν επίσης μαζί με το establishement της επιχείρησης. Η έναρξη των πρώτων τηλεοπτικών γυαλιών gerneration επέτυχε μια μεγάλη επιτυχία, επέστησε πολλά προσοχή και συμφέροντα πολλών παγκόσμιων πελατών. Μετά από αυτόν, ο δεύτερος και τα τηλεοπτικά γυαλιά τρίτης γενιάς βγαίνουν το ένα μετά το άλλο. Εκτός από τα τηλεοπτικά γυαλιά, προκειμένου να καλυφθεί η απαίτηση των διαφορετικών πελατών, αναπτύξαμε τα διαφορετικά πρότυπα όπως τα προστατευτικά δίοπτρα FPV, η επικεφαλής τοποθετημένη επίδειξη κ.λπ.     

        Μετά από την ανάπτυξη ετών, μέχρι τώρα, υπάρχουν πολλές τεχνικές συνεργασίες και υπηρεσίες με τους διάφορους τομείς εφαρμογής.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Enmesi

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας τρισδιάστατα έξυπνα τηλεοπτικά γυαλιά για τις πωλήσεις καλής ποιότητας τρισδιάστατα έξυπνα τηλεοπτικά γυαλιά για τις πωλήσεις καλής ποιότητας τρισδιάστατα έξυπνα τηλεοπτικά γυαλιά για τις πωλήσεις καλής ποιότητας τρισδιάστατα έξυπνα τηλεοπτικά γυαλιά για τις πωλήσεις