Αρχική Σελίδα

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας τρισδιάστατα έξυπνα τηλεοπτικά γυαλιά για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας τρισδιάστατα έξυπνα τηλεοπτικά γυαλιά για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Υψηλός - ποιότητα, και υψηλή υπηρεσία. Ένας καλός προμηθευτής λύσεων για τα έξυπνα γυαλιά.

—— από τον πελάτη του Καναδά

Αρχικά ευχαριστήστε για την προσπάθεια Enmesi να γίνουν τα νέα έξυπνα γυαλιά για μας. Πριν από κάνετε την επιχείρηση με Enmesi, έχουμε βρεί μερικό προμηθευτή για να αξιολογήσουμε εάν μπορούν να κάνουν το σωστό τα γυαλιά για μας. Δυστυχώς, τι ο άλλος προμηθευτής έκανε δεν είναι τα γυαλιά που θέλουμε. Το Enmesi είναι κύριο της ισχυρής δυνατότητας έρευνας και ανάπτυξης. Η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ υψηλή

—— Πελάτης από την Κορέα

Είμαι Online Chat Now
1 2 3
Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.
Vision Training Smart Glasses
3d γυαλιά βίντεο
Όραμα που εκπαιδεύει τα έξυπνα γυαλιά

Vision Training Smart Glasses

This smart glasses is an ODM project. It is developed for one of our customers who work in the medical area. This glasses aims to help those people with sub-normal vision or with eye disease such as maculopathy to see the world clearer and have a better life.

3d γυαλιά βίντεο

Είναι κατάλληλο για έναν από τους πελάτες μας. Τα τηλεοπτικά γυαλιά είναι κυρίως για την τρισδιάστατη προσοχή ταινιών. Είναι ενσωματωμένα αρρενωπά 5,1, υποστήριξη Wifi και Bluetooth, επανακαταλογηστέα λι-μπαταρία 2000mAh, μπορεί να διαρκέσει 3,5 ώρες. Ελαφρύ σχέδιο, ελαφρύς και φορητός. Σας αφήστε να απολαύσετε μια γιορτή οράματος οποτεδήποτε οπουδήποτε.

Όραμα που εκπαιδεύει τα έξυπνα γυαλιά

Αυτά τα γυαλιά προσαρμόζονται επίσης για έναν από τους εθνικούς πελάτες. Είναι το s κυρίως για την οφθαλμολογία, την πρόληψη και τη θεραπεία της μυωπίας, του hyperopia, του αστιγματισμού, του amblyopia και άλλων διαθλαστικών λαθών που προκαλούνται από τη χαμηλές οπτική οξύτητα και την τύφλωση, για να επιτύχουν μη-χειρουργικό, μη-βελονισμός, μη καταπατητικός τρόπος να αποκατασταθεί το φυσικό όραμα. Συγχρόνως, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διδασκαλία του AR. Θα φέρει στους χρήστες μια μεγάλη εμπειρία

 • Γραμμή Παραγωγής

  Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

           Σαν έναν από τον πρωτοπόρο στην αγορά για τα έξυπνα γυαλιά για χρόνια, ο cOem & η διαταγή ODM είναι το περισσότερο σημαντικό μέρος για Enmesi. Το Enmesi ειδικεύεται στις προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς τοποθετημένης της κεφάλι επίδειξης, των προστατευτικών διόπτρων FPV, των γυαλιών AR/VR, των τηλεοπτικών γυαλιών 2D/3D, των γυαλιών κατάρτισης οράματος, της μονοφθαλμικής και διοφθαλμικής μικροϋπολογιστής-επίδειξης κ.λπ. από την καθιέρωση.

   

   

  Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 • Ε & Α

          Το Enmesi έχει την ισχυρή ομάδα Ε&Α, που εστιάζει στο σχέδιο και την κατασκευή όλων των ειδών έξυπνων λύσεων γυαλιών. Ο πυρήνας του τεχνικού και της Ομάδας Διοίκησης του κέντρου έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας βιομηχανίας και έχει την πλούσια θεωρητική και πρακτική εμπειρία.

          Η κεντρική ομάδα Ε&Α καινοτόμησε ενεργά και ανέπτυξε πολλά προγράμματα για τον πελάτη μας επάνω στις ανάγκες τους στη διαφορετική περιοχή, όπως το όραμα κατάρτιση τα έξυπνα γυαλιά στην ιατρική περιοχή, γυαλιά του AR στην εκπαίδευση, την επικεφαλής τοποθετημένη επίδειξη που χρησιμοποιήθηκαν στη ζωική υπερηχητική μηχανή, και τα προστατευτικά δίοπτρα uesd για τη νυχτερινή όραση κ.λπ.

          Η κεντρική ομάδα Ε&Α έχει μια επαγγελματική ικανότητα κατασκευής σχεδίου και προϊόντων συνήθειας να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών από τις διαφορετικές ζώνες.

   

     Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.       

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Vinan Wong

Τηλ.:: 86-15920098738

Φαξ: 86-755-21014177

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)